Over mij

Het bijzondere van het alledaagse

Als materiaal gebruik ik voornamelijk foto’s en videobeelden. Soms maak ik ook teksten of werk driedimenionaal.
Ik werk mijn concepten uit met verschillende materialen en innovatieve wijzen van exposeren. Mijn installaties leiden bij bezoekers tot een vernieuwende beleving. Erfgoed loopt als een rode draad door mijn werk. Ik vind veel inspiratie in natuur en landschap.
Voor collega kunstenaars maak ik filmpjes waarbij ik me laat inspireren door hun werk. Mijn filmstijl kun je kenmerken als observerend filmen van de werkelijkheid. Bij de documentaires leg ik me toe op regie, cameravoering, interviews en montage.
Sedert 2011 maak ik deel uit van de Vlasunie, een kunstenaarscollectief die kunst op locatie maakt. Binnen deze projecten werken we gezamenlijk het concept uit en verleg je grenzen (locaties: Vlasroterij, akkerrand in Mookhoek, het Vuurtorentje van Willemstad en het Gastels Laag (Heerlijke Kunst).
Sinds 2012 ben ik lid van het bestuur van de HWK en hebben we een vernieuwde aanpak ingevoerd bij de Open Atelierroute in de Hoeksche Waard.
Sedert 2007 ben ik vrijwilliger bij het bram roza festival waar ik een platform vind voor het verbinden van meerdere kunstuitingen (poezie en kunst) en community-art. Uitgewerkte concepten: Koekeloeren en Multitech, Daar fluister de wind haar geheimen in het riet, Tussen de regels.